WORKSHOPS

De Winter BBQ workshops zijn buiten bij het kampvuur.



Workshop droogworst maken.

Vanaf september weer .

Workshop droogworst maken.


Tijdens deze workshop leer je de hoofdbeginselen van worst maken.

Wat wordt behandeld:

  • Hygiene
  • Wat voor vleesch kun je gebruiken
  • Snijden, malen en kruiden
  • Vullen en knopen
  • Drogen
  • Nazorg
  • 1kg vleesch voor je eigen droogworst
  • Dit alles onder het genot van een hapje en drankje.
  • Tot 5 personen in bij Van Vleesch tot Worst,
  • 6 tot 12 personen is op locatie bij Brouwerij de Fontein in Stein.
  • (incl 2 consumpties)
  • Donderdagen van 18 tot 22u.
  • €45 pp




Winter BBQ Workshop Hamburger bouwen

Workshop Hamburger bouwen.

Tijdens deze workshop leer om van een paar mooie stukken vleesch een mooie hamburger te bouwen.


Wat wordt behandeld:

  • Hygiene
  • Wat voor vleesch kun je gebruiken
  • Snijden, malen en kruiden
  • Gebruik van de kamado
  • BBQ sausje maken
  • Hamburger bouwen


Dit alles onder het genot van een hapje en drankje.

Buiten bij een kampvuur en onder de overkapping.

€45 pp







Workshop verse worst maken


Workshop verse worst maken

Wat is er nu leuker dan verse worst leren maken.

Het stelt niks voor..


Wat wordt behandeld:

Hygiene

Wat voor vleesch kun je gebruiken.

Welke spullen heb je nodig.

Snijden, malen, kruiden en vullen.

We maken ook een grillworst natuurlijk.

Proeven.


Dit alles onder het genot van een hapje en een drankje

Tot 5 personen is bij Van Vleesch tot Worst.

6 tot 12 personen is op locatie bij Brouwerij de Fontein in Stein.

(incl 2 consumpties)

€45 pp